Grendelboek: we kunnen België ontgrendelen!

België ontgrendelen, het kan! Daar hebben Vuye en Wouters gisteren meer dan 250 geboeide aanwezigen van kunnen overtuigen op de voorstelling van hun Grendelboek. Er kwam zelfs een delegatie van N-VA en Vlaams Belang hun licht opsteken. Wij bieden de sleutels tot ontgrendeling aan. Het is nu aan de Vlaamse partijen om ze te gebruiken.

“Onze oprechte dank aan iedereen om er met uw massale aanwezigheid een geslaagde avond van te maken. Maar bovenal om te bewijzen dat de communautaire standstill niet langer houdbaar is”, aldus het fiere duo.

Bekijk hier de toelichting van Hendrik Vuye en Veerle Wouters in terzake. “Een heel aantal N-VA-mandatarissen voelt zich ongelukkig”, aldus Wouters.

Met hun boek “Sleutels tot ontgrendeling” tonen Vuye en Wouters niet enkel aan waar het is misgelopen, ze geven ook effectief de oplossing. “Elke partij die zegt dat een staatshervorming in 2019 enkel kan met een tweederdemeerderheid en het akkoord van de Franstaligen, vertelt een pertinente leugen.”

U kan het Grendelboek bestellen voor de democratische prijs van 22,95 EUR op de website van Doorbraak Boeken.

Deze boodschap dragen zij de komende maanden uit in een Ronde van Vlaanderen. Heeft u de boekvoorstelling gemist of wilt u graag het boek laten signeren? Kijken dan even in onze agenda, misschien komen Vuye en Wouters binnenkort bij u in de buurt spreken.

Vuye & Wouters, dat is 100% overtuiging, 100% inhoud en 100% inzet.

Volg hun activiteiten op vuyewouters.be, op hun Facebookpagina of op de twitteraccounts van @HendrikVuye en @Veerle_Wouters.